scafandrii cauta.jpg

Copilul dispărut duminică pe plaja de la Corbu nu a fost găsit încă.Un militar a dispărut și el de duminică, în timp ce încerca să salveze un alt copil de la înec. Cel puțin așa cred colegii săi. Între timp, militarul a fost trecut absent nemotivat la unitate.

Bărbatul, veteran din Afganistan şi Irak, ar fi făcut parte dintr-un grup care a intrat în apă ca să salveze un alt copil. Însă, nici colegii care au fost cu el pe plajă nu ştiu ce s-a întâmplat de fapt şi cum a dispărut acesta. „Niciun militar nu confirmă că l-a văzut intrând în apă”, spune lt. col. Mircea Leş, comandant de batalion. Pe nisip însă, colegii săi i-au găsit doar hainele și telefonul.

”M-a sunat colegul lui, a doua zi. Evident, când am auzit că Petrică a dispărut, am întrebat cum. Păi zice: ştii, eram pe plajă şi dintr-odată Petrică nu a mai fost. E a treia zi! Eu sunt disperată! Îmi caut soţul şi lumea îmi spune că a dispărut” a declarat soția militarului, pentru digi24.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.