halep-firea.jpg

Imaginile cu primarul Capitalei huiduit de cei 20.000 de bucureșteni prezenți pe Arena Națională pentru a o felicita pe Simona Halep au devenit virale. A apărut și un filmuleț cu discuțiile de pregătire a momentului festiv la care asistă Halep, iar Firea este ”number one”.

Opinia publică s-a împărțit în două tabere.

Unii au contestat prezența pe scenă a primarului Firea, catalogând-o nepotrivită și o încercare nereușită de a câștiga capital de imagine și, implicit, electoral.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ceilalți, susținători ai primarului PSD, au considerat că scena a fost regizată de ”neo-naziști și sorosiștii de la #rezist”.

Pe Facebook a fost încărcat un clip de câteva minute din loja Arenei Naționale, înainte ca Halep și Firea să urce pe scena amenajată pe gazon.

În imagini apare Năstase, tatăl Simonei Halep, iar pe final ministrul Sportului, care NU o salută pe Halep!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.