camion.jpg

Accidentul s-a produs marți, pe Autostrada A2 București - Constanța, la km 19, după ce un camion a intrat în balans și s-a răsturnat.

Potrivit Centrului Infotrafic, incidentul s-a produs pe sensul de mers spre Constanța, pe raza localității Cernica, din județul Ilfov.

Șoferul unui autocamion a pierdut controlul direcției de mers, vehiculul a intrat în balans și s-a răsturnat peste parapetul median.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers, circulația fiind permisă numai pe benzile de urgență, valorile de trafic fiind în creștere.

Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, accidentul fiind soldat numai cu pagube materiale. (foto: Arhivă)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.