camion.jpg

Accidentul s-a produs marți, pe Autostrada A2 București - Constanța, la km 19, după ce un camion a intrat în balans și s-a răsturnat.

Potrivit Centrului Infotrafic, incidentul s-a produs pe sensul de mers spre Constanța, pe raza localității Cernica, din județul Ilfov.

Șoferul unui autocamion a pierdut controlul direcției de mers, vehiculul a intrat în balans și s-a răsturnat peste parapetul median.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers, circulația fiind permisă numai pe benzile de urgență, valorile de trafic fiind în creștere.

Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, accidentul fiind soldat numai cu pagube materiale. (foto: Arhivă)


Național
  • Joi, 14 Iunie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Universitatea din București va fi reabilitată

Primăria Capitalei va investi 83,64 de milioane de lei pentru reabilitarea Palatului Universităţii din Bucureşti, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat joi în şedinţa Consiliului General al...

Național
  • Miercuri, 13 Iunie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Pericol de accident pe Autostrada Soarelui

  Pericol de accident pe Autostrada Soarelui, după ce plăcile de beton din șosea s-au ridicat din nou. Problema a fost semnalată la kilometrul 22 al autostrăzii. Poliția a decis oprirea circulației pe banda a...

Național
  • Miercuri, 13 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Bătaie ca-n filme, cu săbii, în Capitală. VIDEO

  Aseară a fost nevoie de intervenția a 12 echipaje de poliție pentru a opri bătaia dintre două grupări rivale, în Bucureşti. Scandalul a avut loc pe şoseaua Fundeni, după ce un şofer ar fi lovit,...