ZjY4N2IxOTdmMDdjZTJhYjhkMWM0MDMwOGY2M2I5.thumb.jpg

Un copil de șapte ani s-a înecat în Marea Neagră, pe o plajă din Contanța. Acesta a mers cu câțiva prieteni la o baie în mare, apoi a dispărut în valuri.

Victima, din localitatea Dobromir, a fost văzută după câteva minute plutind aproape de mal.

Medicii ajunși de urgență la fața locului nu l-au mai putut readuce la viață.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până acum, în acest sezon estival, patru persoane s-au înecat pe litoralul de la noi.

Un băiat de 14 ani, care a dispărut în mare duminică, este în continuare de negăsit.

sursa: Știrile Pro TV (foto cu caracter ilustrativ)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.