PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9MzAxZjY2YjJjM2Y2MzJkNmRlMWM1MmY4OWJhYTQwMjE=.thumb.jpg

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost surprins zilele trecute pe străzile din centrul Belgradului, de jurnaliștii Digi24 de la România furată.

Fugit din țară în decembrie 2016, Sebastian Ghiță a fost reţinut la Belgrad în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2017 şi plasat apoi în arest preventiv.

Fostul deputat a fost eliberat în 26 mai anul trecut după plata unei cauțiuni de 200.000 de euro, în baza unei decizii a Curţii Supreme din Serbia. Lui Ghiţă i-a fost reţinut paşaportul şi i s-a interzis să părăsească Belgradul. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El aşteaptă o decizie privind cererea de extrădare formulată de autorităţile române. 

Când a fost prins de autorităţile sârbe, Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său.

Imagini și detalii duminică, la Digi 24, de la ora 21:00

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.