aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

politie.jpg

Un bărbat de 41 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a făcut un scandal monstru în incinta unei case de pariuri din Sectorul 5, București. Acesta pierduse câteva mii de lei la ”păcănele”.

Comunicatul Poliției Capitalei:

"Bărbatul în cauza, în vârsta de 41 de ani, aflat în stare de ebrietate, a manifestat în continuare un comportament violent si ameninta angajatii, pe motiv ca ar fi pierdut o suma considerabila la aparatele din incinta. Evaluand situatia, politistii au solicitat, prin mijloacele radio si prezenta altor colegi, care au ajuns in cel mai scurt timp. Dupa ce a fost legitimat politistii au invitat persoana in cauza sa i urmeze la sectie, dar aceasta a refuzat si a continuat sa se exprime violent, fiind sustinuta verbal si de alti clienti.

 A fost solicitata si prezenta unei ambulante, dar pana la sosirea echipajului medical barbatul si a revenit. A fost transportat la spital, dar a refuzat orice investigatie medicala si a parasit unitatea spitaliceasca. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, societatea comerciala formuland plangere in acest sens.

Un alt client al casei de pariuri, care a incercat sa i impiedice pe politisti sa si exercite atributiile de serviciu , in mod repetat, interpunandu se intre persoana care provocase distrugerea si politisti, a fost imobilizat si condus la sectia de politie.(..)

Prin structurile de control intern ale Politiei Capitalei au fost declansate verificari cu privire la modul de interventie al politistilor".

VIDEO Atenție, imagini violente și limbaj injurios!


Național
  • Duminică, 20 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Psihologul Hanibal Dumitrașcu a murit

Psihologul Hanibal Dumitrașcu a murit, potrivit Antena 3. Joi, acestuia i-a venit rău pe stradă și a fost internat de urgență la Spitalul Universitar. În vârstă de 54 de ani, psihologul Hanibal...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești