img (1).jpg

Meteorologii Accuweather avertizează că, pe fondul unei secete puternice, România s-ar putea confrunta și cu furtuni violente.

În timp ce țările din Europa centrală și de Vest vor fi afectate de valuri de caniculă, cele din estul Europei se vor confrunta cu furtuni și vijelii în vara acestui an.

Este cazul unor țări precum Polonia, Cehia, Belarus, Lituania, dar și România.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Cele mai severe furtuni se vor produce după-amiază spre seară", crede meteorologul Tyler Roys.

Aceste furtuni vor fi însoțite de vânt puternic, fulgere și inundații.

Există, de asemenea, riscul producerii unor tornade, însoțite de grindină.

Deja aceste fenomene au fost semnalate în ultimele zile în țări precum Germania și Bulgaria.

sursa: observator.tv

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 15 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Când pică Black Friday anul acesta

Black Friday 2018 se apropie. Ziua de Black Friday în România sau "Vinerea Neagră" este considerată ca fiind începutul perioadei de cumpărături asociată sărbătorilor de iarnă. Pentru comercianţi, aceasta...

Social
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Când trecem la ora de iarnă

România se pregătește pentru trecerea la ora de iarnă. Astfel, în noaptea dintre 27 și 28 octombrie ceasurile se vor da cu o oră înapoi, ora 04:00 devenind ora 03:00. Romanii se vor bucura astfel de o...

Economic
  • Joi, 11 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

De ce s-a scumpit laptele în magazine

Preţul laptelui crud de la poarta fermelor din România a crescut în luna august cu 8% faţă de perioada similară a anului trecut, fiind cea mai semnificativă majorare din UE, indică ultimele date ale...