646x404.jpg

Stelian Ghinea, soţul fostei directoare de la Liceul de Artă din Focşani acuzată de relații amoroase cu un elev de 19 ani, a reacționat în urma scandalului.

Bărbatul, cadru didactic la acelaşi liceu, spune că deși a avut bănuieli că este înșelat, soția îi spunea mereu că nu este nimic adevărat.

“Au fost neînţelegeri, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste toate. Soţia mi-a spus că nu s-a întâmplat nimic, că nu e nicio problemă. Eu am avut încredere în ea. Eu am rămas devastat în urma acelor poze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu ştiu ce să mai comentez la asemenea întâmplări. Îmi pare rău. Ovidiu (n. a. elevul care avea o relaţie cu profesoara) cred că a căzut victimă. Este un copil de 19 ani, un adolescent în formare.

Un cadru didactic, director, un lider nu ar face aşa ceva niciodată… Bănuieli au fost, probabil în capul meu erau diverse scenarii, dar soţia mă liniştea şi îmi spunea că nu s-a întâmplat nimic şi că este ca o mamă pentru elev”, a susţinut Stelian Ghinea, pentru presa locală.

VIDEO Interviu cu soțul profesoarei acuzată de legături nepotrivite cu elevul său (sursa: Vrancea TV):

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.