fbpx

inecat.jpg

Un militar în vȃrstă de 24 de ani din judeţul Argeş s-a înecat în mare, marţi după-amiază, în municipiul Constanţa. Cadrele medicale care au ajuns la locul incidentului au încercat zeci de minute să îl resusciteze, în cele din urmă fiind declarat decesul.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină marţi după-amiază pentru a acorda primul ajutor unui bărbat scos inconştient din mare, pe plaja Trei Papuci din municipiul Constanţa.

Echipa medicală a început manevrele de resuscitare, avȃnd în vedere că victima se afla în stop cardiorespirator. După ce au încercat timp de cȃteva zeci de minute să-l readucă la viaţă, cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, bărbatul avea 24 de ani, era din Piteşti, fiind cadru militar.

Martorii au povestit că la un moment dat tȃnărul a început să strige după ajutor, fiind văzut de un bărbat care făcea kite-surfing, iar acesta a intervenit şi l-a scos din apă, aducȃndu-l la ţărm.

Acesta este primul caz de înec înregistrat pe litoral în acest an, au precizat cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă.

Citeste mai mult pe RTV.NET: 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg