cristian-topescu.jpg

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a murit marți, la vârsta de 81 de ani, potrivit DigiTV. În urmă cu o săptămână, acesta a fost internat la Spitalul Elias din București.

Licențiat al Institutului de Fizică și Sport, Cristian Țopescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți comentatori sportivi.  De-a lungul timpului, acesta a ocupat mai multe funcții la TVR, de la reporter sportiv, realizator de emisiuni, până la director adjunct al televiziunii publice.

Citește și: Cristian Ţopescu, internat de urgenţă la terapie intensivă

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În noiembrie 2008 a fost ales senator, activitate desfășurată până în 2012. Ca urmare a carierei sale, în 2017 i s-a acordat Ordinul „Steaua României”. (foto: arhivă).


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.