WiFi.jpg

Programul WiFi4EU devine accesibil pentru localitățile din România care vor să instaleze puncte de acces la internet wireless gratuit.

Prima etapă din cadrul programului WiFi4EU este destinată pentru 1.183 de localități europene, iar acestea vor primi bonuri valorice cu ajutorul cărora pot pune la punct infrastructura pentru internet wireless gratuit. Fiecare bon valoric are valoarea de 15.000 de euro, iar fiecare localitate selectată va primi între 15 și 95 de bonuri valorice; asta se traduce într-un sprijin financiar cuprins între 225.000 de euro și 1.425.000 de euro.

Lista completă a localităților din România care au posibilitatea de a se înscrie în acest program poate fi consultată aici. Ca să poată accesa aceste fonduri, localitățile trebuie să fie înscrise în portalul dedicat acestui program. În doar o lună de la lansare, mai bine de 17.000 de localități s-au înscris în acest program, iar Comisia Europeană spune că bonurile valorice sunt acordate pe clasicul principiu al primului venit, primului servit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rețelele de internet wireless create prin intermediul platformei WiFi4Eu nu vor avea publicitate și vor fi gratuite pentru cel puțin 3 ani de la lansare și nici nu vor colecta date personale ale utilizatorilor. De asemenea, pentru a fi eligibile, proiectele nu trebuie să se suprapună cu alte oferte gratuite din aceeași zonă.

UE oferă 120 de milioane de euro până în 2020 pentru finanțarea acestui proiect. În total, aproximativ 8.000 de localități din toate statele membre ale Uniunii vor putea beneficia de aceste fonduri. În plus, și localități din Norvegia și din Islanda vor putea accesa aceste fonduri.

 

sursa: playtech.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.