aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

nor-saharian-romania.JPG

Deasupra regiunilor sudice, centrale și de sud-est ale Europei a evoluat, în ultimele zile, o formațiune de presiune coborâtă care a favorizat avansul dinspre nordul Africii al unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, a anunțat ANM.

Norul de praf saharian a ajuns și în România, iar printre cei care au sesizat acest fenomen au fost proprietarii de autoturisme, care s-au trezit cu mașinile pline de praf. 

„Deoarece în aceste zone au fost semnalate deja precipitații pe arii extinse, concentrația particulelor de praf este în scădere. Deasupra României particulele de praf saharian au o concentrație redusă, iar în condițiile în care în următoarele 48 de ore local și temporar va ploua va fi favorizată antrenarea acestora spre sol”, a anunțat ANM.


Auto-moto
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai nevoie de ”aptitudini” pentru a parca așa

Fie că îi enervează pe cei din jur, fie că le stârnesc amuzamentul, cei care nu au ce căuta la volan au devenit vedetele parcărilor de la marile magazine. Cât timp parchează, stârnesc amuzamentul....

Auto-moto
  • Duminică, 20 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1A, la Măgurele

Două autoturisme au intrat în coliziune duminică după-amiază, pe DN1A, la Măgurele. Trei persoane, printre care și un minor, au fost transportate la spital. La fața locului au ajuns echipaje ale...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești