lucrari-drumuri-nationale-cnair.jpg

Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcțiile Regionale, a anunțat că va derula programul reparații curente a infrastructurii rutiere la încheierea sezonului rece.

Tipurile de lucrări de întreținere curentă cuprind lucrări la partea carosabilă, întreținerea platformei drumului, toaletări și igienizări, asigurarea scurgerii apelor din zona drumului, lucrări privind întreținerea plantațiilor rutiere, lucrări de întreținere curentă a podurilor, pasajelor, podețelor și tunelurilor, cât și lucrări care vizează siguranța circulației, a precizat CNAIR.

„Ponderea cea mai mare o vor avea lucrările la partea carosabilă: plombări de gropi, repararea suprafețelor burdușite, badijonări pe suprafețele poroase, colmatări fisuri la îmbrăcăminți asfaltice, dar și colmatări crăpături și rosturi la îmbrăcăminți cu lianți hidraulici”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru programul de reparații și întretinere a autostrăzilor și drumurilor naționale sunt alocați, în 2018, aproximativ 120 milioane lei.

„Precizăm că reparațiile periodice, care constau în principal în așternerea de covoare bituminoase, vor demara în luna iunie 2018, când se vor finaliza procedurile de achiziții publice aferente, a anunțat sursa citată.


Auto-moto
  • Joi, 14 Iunie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

CNAIR: Posibile probleme la plata rovinietei prin sms

În data de 15.06.2018, în intervalul orar 07:00 - 09:00  este posibil ca emiterea rovinietelor și a peajelor prin intermediul SMS să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanță la...