Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

MCZoYXNoPTdjMGQ0YjEwYThkYWI1ZDQ3ZWJjMTExNDk0ODk4ZWM2.thumb.jpg

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit, anunţul fiind făcut pe Facebook de fiica sa, Anamaria Prodan Reghecampf, potrivit Digi24.ro.

"Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!", a scris fiica artistei.

Ionela Prodan avea 70 de ani şi în ultima vreme a  avut mari probleme de sănătate, fiund internată de mai multe ori în spital.

A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova. S-a remarcat în 1970, la Festivalul "Maria Tănase" din Craiova, unde a primit marele premiu.

Ionela Prodan a colaborat cu artişti ai muzicii populare româneşti, în special cu Ion Dolănescu. "Neica cin te-a supărat" (cu Ion Dolănescu), "Să tot petreci, la masa noastră" (1977), "Satule, Mi-e Dor De Tine!" (1980), "Inima-mi Arde De Dor" (1982), "Astă seară-i seară mare" (1999), "Voinea-l meu, voinicule" (2000), "Ce e inima de mamă" (2010), "Asta-i viaţa, n-ai ce-i face" (2012) sunt câteva dintre albumele artistei. 

 

 


Monden
  • Marți, 17 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Cauza morții cântăreței Ionela Prodan

Medicii spitalului Elias au anunțat cauza decesului cântăreței de muzică populară, Ionela Prodan. Aceasta a murit din cauza unei pancreatite acutizată. Artista a fost internată în ultimele luni de mai...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești