download.jpg

Într-o comună din  România, cu 1300 de locuitori, nu există niciun asistat social.

Este vorba de comuna Ezeriş, din judeţul Caraş-Severin, unde niciun localnic nu primeşte ajutor social.

Toată lumea munceşte, după ce primarul le-a spus că nu va da bani celor care stau “la întins mâna”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La preluarea mandatului, în anul 2000, primarul comunei, Ioan Rusu, a verificat lista beneficiarilor de ajutoare și a constatat că mulți dintre cei 120 de asistați social aveau gospodării cu animale ori tractor în curte.

Citește continuarea pe capital.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.