Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto-facebook-rezist.jpg

Organizatorii noului protest susțin că tânărul din București, care a participat la mai multe proteste împotriva guvernării PSD - ALDE, a ajuns la secția de Poliție după ce, vineri, 13 aprilie, a proiectat mesajul #rezist pe clădirea Muzeului de Artă și pe pe Monumentul Revoluției din centrul Bucureștiului, în timpul festivalului luminii „Spotlight”, organizat de Primăria Capitalei.

„Cristian Mihai Dide, un tânăr din București care a participat de-a lungul timpului la mai multe proteste îndreptate împotriva guvernelor PSD-ALDE și împotriva primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost încătușat, arestat și dus la secția de poliție deoarece a proiectat mesajul #REZIST pe Muzeul de Artă și pe Monumentul Revoluției din centrul Bucureștiului în timpul festivalului luminii „Spotlight”, organizat de Primăria Capitalei, se precizează pe pagina de Facebook a organizatorilor noului protest..

Ca reacție la ceea ce s-a întâmplat, organizatorii protestului îi invită pe bucureșteni să se strângă în fața Muzeului de Artă, la ora 21.30, pentru a proiecta mesaje pe clădire. 

Cei care au lansat mesajul pe rețeaua de socializare invocă Art. 30 din Constituția României, prin care este garantat dreptul la libera exprimare.

Potrivit presei centrale, care citează Poliția, tânărul care a postat mesajul a fost imobilizat și condus la secția de Poliție pentru că a refuzat să se legitimeze și pentru că a folosit un limbaj injurios. Aici, după identificare, tânărul a fost sancționat. (foto: Facebook).

protest.jpg


Monden
  • Joi, 19 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Ultima modă în materie de distracție: silent party

O gașcă de tineri a început să dezvolte un nou concept de petreceri pe care le numesc “silent party”. După cum spune și numele, este vorba despre petrecerile cu muzică ascultată la căști care nu...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești