politie-minora-disparuta-anunt-igpr.jpg

Poliția Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 13 aprilie, a plecat de la domiciliul din sectorul 3 și nu a revenit.

Persoana dispărută se numeşte Gheorghe Iulia Marinela, și este în vârstă de 14 ani. Potrivit IGPR minora are următoarele semnalmente: înălţime 1.58 m, greutate 44 kg, constituția slabă, ochii căprui, păr șaten lung, ten închis, fața ovală, buze medii, nas drept, urechi normale.

„La data dispariţiei purta: salopetă blugi de culoare albastră, tricou negru, adidași negri .Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, precizează IGPR.

minora-disparuta.png


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.