politie-minora-disparuta-anunt-igpr.jpg

Poliția Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 13 aprilie, a plecat de la domiciliul din sectorul 3 și nu a revenit.

Persoana dispărută se numeşte Gheorghe Iulia Marinela, și este în vârstă de 14 ani. Potrivit IGPR minora are următoarele semnalmente: înălţime 1.58 m, greutate 44 kg, constituția slabă, ochii căprui, păr șaten lung, ten închis, fața ovală, buze medii, nas drept, urechi normale.

„La data dispariţiei purta: salopetă blugi de culoare albastră, tricou negru, adidași negri .Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, precizează IGPR.

minora-disparuta.png


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
Auto-moto
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Andra Ilie

Trafic blocat pe DN 1, la intrare în București

Traficul este blocat complet pe DN1, în urma unui grav accident de circulaţie produs la intrarea în Bucureşti.  Două dintre cele trei benzi de circulaţie sunt blocate, coloana de maşini măsurând...

Național
  • Luni, 18 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe autostrada A2 București - Constanța

Luni, până la ora 19:00, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, se vor executa lucrări de reparații la carosabil, potrivit Centrului Infotrafic. -Astfel, se vor efectua lucrări pe prima bandă a...