Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

f2538862-zi-libera_d38b1.jpg

După mini-vacanța de 1 Mai, pentru care guvernul a declarat 30 aprilie liberă pentru bugetari, angajații din sectorul public vor beneficia de alte zile libere la sfârșitul lunii viitoare, între Rusalii și 1 Iunie.

Potrivit observator.tv, anul acesta, ziua de Rusalii în calendarul ortodox pică duminică, 27 mai, iar luni, 28 mai, este liber legal. În aceeași săptămână, vineri, românii au din nou liber pentru ziua de 1 iunie, ziua Copilului.

Dacă Guvernul va decide să ia o decizie în acest sens, românii ar putea avea de Rusalii o vacanţă de 9 zile (26 mai - 3 iunie).

Bugetarii au motive de bucurie şi în lipsa unei decizii a Guvernului.

Chiar dacă Executivul nu va aproba o punte între cele două sărbători, funcţionarii vor beneficia două weekenduri prelungite.


Social
  • Joi, 19 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 Mai

Peste o săptămână, elevii și bugetarii vor avea parte de o mini-vacanță de patru zile, după ce Guvernul a declarat nelucrătoare și ziua de luni, 30 aprilie, 1 Mai fiind liberă prin lege. Potrivit...

Național
  • Joi, 12 Aprilie 2018
  • De Georgiana Kelemen

30 aprilie va fi zi liberă pentru bugetari

Ziua de luni, 30 aprilie va fi declarată zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, pentru a face "punte" cu data de 1 mai.  Guvernul avizează o nouă zi nelucrătoare pentru acest an, a anunțat...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești