img (3).jpg

Bărbatul care și-ar fi omorât fosta soție și soacră, apoi ar fi incendiat apartamentul lor, este un cunoscut inventator, prezent în presa scrisă și la TV.

Suspectul dublei crime din Reghin ar fi Viorel Muntean, un inginer şi cunoscut inventator.

Potrivit observator.tv, el este posesorul mai multor brevete de invenție, fiind și inginer diplomat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

S-a specializat apoi în psihologie, pedagogie şi în legislaţia rutieră, domeniu în care a activat ca profesor.

El este acuzat acum că şi-a ucis cu bestialitate soţia cu 11 lovituri de cuţit şi a dat foc apartamentului în care aceasta locuia cu mama ei, după ce divorţase de el. Fosta soacră a murit la spital după ce a suferit arsuri pe 70% din corp.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.