retinuta-delapidare.jpg

Angajata unei bănci din București a fost reținută de polițiști după ce ar fi retras 4.000 de lei din contul unei cliente.

Potrivit digi24, o femeie a depus plângere după ce a descoperit că îi lipsesc 4.000 de lei din cont. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că suma a fost retrasă prin mai multe tranzacții din perioada noiembrie 2017 – februarie 2018.

Poliţiștii au ca principal suspect o angajată a băncii, care ar fi retras din contul clientei cei 4.000 de lei fără acordul acesteia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia de 38 de ani a fost reținută joi și este cercetată pentru delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Auto-moto
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Andra Ilie

Trafic blocat pe DN 1, la intrare în București

Traficul este blocat complet pe DN1, în urma unui grav accident de circulaţie produs la intrarea în Bucureşti.  Două dintre cele trei benzi de circulaţie sunt blocate, coloana de maşini măsurând...

Național
  • Luni, 18 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe autostrada A2 București - Constanța

Luni, până la ora 19:00, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, se vor executa lucrări de reparații la carosabil, potrivit Centrului Infotrafic. -Astfel, se vor efectua lucrări pe prima bandă a...