retinuta-delapidare.jpg

Angajata unei bănci din București a fost reținută de polițiști după ce ar fi retras 4.000 de lei din contul unei cliente.

Potrivit digi24, o femeie a depus plângere după ce a descoperit că îi lipsesc 4.000 de lei din cont. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că suma a fost retrasă prin mai multe tranzacții din perioada noiembrie 2017 – februarie 2018.

Poliţiștii au ca principal suspect o angajată a băncii, care ar fi retras din contul clientei cei 4.000 de lei fără acordul acesteia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia de 38 de ani a fost reținută joi și este cercetată pentru delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.