Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

c1-08.jpg

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu: ”Am solicitat instanţei audiere prin mijloace tehnice la distanţă sau prin comisie rogatorie.”

Rădulescu a precizat că acest statut, dobândit în 21 martie, este provizoriu şi devine definitiv după un an, dar că ambele au aceeaşi valoare şi conferă aceleaşi drepturi.

El a explicat că solicitarea acestui statut a fost făcută în baza Convenţiei ONU pentru refugiaţi din 1956, ratificată şi de România.

" O protejeaza de eventuale cereri de extrădare. Este dreptul dumneai să beneficieze de dreptul la apărare, să aibă ultimul cuvânt. Am solicitat ca audierea să fie făcută prin mijloace tehnice la distanţă.", a menţionat avocatul Veronel Rădulescu, care a precizat că a şi solicitat audierea clientei sale prin mijloace tehnice la distanţă sau prin comisie rogatorie, conform Constituţiei şi legilor în vigoare, aceasta beneficiind de toate atributele dreptului la apărare.

El a argumentat că "temerile Elenei Udrea că nu are un proces echitabil nu sunt doar ale domniei sale".

sursa news.ro

c1-08.jpg


Național
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Alina Bica a cerut azil în Costa Rica

Mișcare previzibilă și din partea Alinei Bica, după ce Elena Udrea a cerut azil politic în Costa Rica. Avocatul său a anunţat judecătorii Curţii Supreme, astăzi, când a cerut ca audierea Alinăi Bica...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești