img (1).jpg

Un bărbat a recurs la un gest nebunesc după ce a primit sentința de divorț. Și-a ucis fosta soție și a înjunghiat-o pe mama ei, apoi a dat foc apartamentului în care locuiau victimele.

El s-a dus la apartamentul femeii dn Reghin, care locuia cu mama sa, o bătrână paralizată şi a ucis-o pe fosta soţie cu 11 lovituri de cuţit, apoi a dat foc la apartament, potrivit observator.tv.

Și bătrânei i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, aceasta fiind transportată în stare gravă la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Criminalul a fost găsit într-o maşină parcată în faţa blocului, urmărea desfăşurarea poliţiştilor.

Pompierii care au intervenit la incendiu au descoperit cele două victime.

Bătrâna are arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului, şansele de supravieţuire fiind minime.

Ucigaşul a dat foc apartamentului folosind benzină.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.