transfagarasan-dn7c-vidraru-arges-avalansa

Traficul rutier este blocat pe DN7C, la km 57+300, începând cu ora 11.30, când a avut loc o avalanșă, între Cetatea Poenari și barajul Vidraru din județul Argeș.

UPDATE: Traficul a fost reluat la ora 12.50, potrivit Centrului Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. Potrivit sursei citate, în zonă acționează cu o echipa de intervenție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorva de mai mulți angajați și un utilaj de la districtul Piscu Negru, care lucrează pentru degajarea carosabilului.

Se estimează că până la reluarea  circulației în parametrii normali va mai dura circa două ore maximum. (foto: Arhiva)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.