cununie_35403800.jpg

Doi tineri din Bucureşti care vor să se căsătorească anul viitor au dat anunţ pe OLX pentru a-şi găsi naşi de cununie. Cei doi tineri îşi jusifică gestul prin faptul că şi-au epuizat toate variantele pe care le aveau în rândul prietenilor și familiei. În anunţ, tinerii au publicat și câteva poze cu ei doi, însoțite de următorul mesaj:

"Cuplu de tineri, cu vârsta de 27 , respectiv 29 , ne-am hotărât să ne unim destinele oficial și căutăm un alt cuplu căsătorit să ne fie părinți spirituali. Suntem de 3 ani împreună și dorim să facem acest pas în vara anului 2019. Dorim că nunta să fie la București.

Din păcate, printre rude și prieteni am epuizat toate variantele din diverse motive. În principiu, unii sunt plecați din țară, alții necăsătoriți și multe alte exemple.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar dacă pare un pic ciudat acest anunț, noi n-am exclus și această variantă de a cauta printre străini prin această metodă.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Sperăm să găsim oameni cu bun-simț, sufletiști și bucuroși să pornească alături de noi ca și părinți spirituali.
Rugăm seriozitate!
Cu drag ,
Larisa și Emilian"

sursa: RTV.NET


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cine este tânărul înjunghiat mortal în București

Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-un imobil din București. UPDATE Surse din anchetă susţin că victima şi criminalul erau prieteni şi ar fi băut toată noaptea până dimineaţă, când între cei doi ar fi...