cate-un-steag-secuiesc-pentru-fiecare-familie-cadoul-udmr-pentru-locuitorii-din-miercurea-ciuc-267800.jpg

Pentru că avem autorități cărora nu le pasă de respectarea Constituției României, Consiliul Naţional Secuiesc (CNS) organizează, sâmbătă, la Târgu-Mureş, mai multe manifestări cu ocazia Zilei libertăţii secuilor, printre acestea fiind un marş pentru autonomia Ţinutului Secuiesc la care estimează că vor participa 40.000 de persoane.

CNS organizează, sâmbătă, la Târgu-Mureş, mai multe manifestări cu ocazia Zilei libertăţii secuilor. 

Conform news.ro, de la ora 16.00, va avea loc o ceremonie la Monumentul Secuilor Martiri din Târgu-Mureş, iar la finalul acesteia, începând cu ora 17.30, participanţii vor porni într-un marş de la Monument spre sediul Instituţiei Prefectului judeţului Mureş. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Preşedintele CNS, Balázs Izsák, estima că la manifestare vor lua parte circa 40.000 de persoane, marşul fiind o acţiune pentru susţinerea autonomiei Ţinutului Secuiesc. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Oficialii CNS au apreciat că, în anul Centenarului, este important organizaţiile maghiare să-şi exprime unitar nevoia de autonomie a Ţinutului Secuiesc.

sursa news.ro, foto b1tv.ro

cate-un-steag-secuiesc-pentru-fiecare-familie-cadoul-udmr-pentru-locuitorii-din-miercurea-ciuc-267800.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.