hoti-generic-oct.jpg

Proprietarul unui cabinet stomatologic, care a chemat Poliția să investigheze o spargere, a fost amendat de oamenii legii cu 10.000 de lei. Motivul? Lipsa analizei de risc la securitatea fizică a apartamentului în care a intrat hoțul.

„Postarea proprietarului apartamentului spart de un hoț:

Actiunea Politie Romane: in urma cu doua saptamani am semnalat o spargere intr un cabinet stomatologic din Sectorul 3, Bucuresti. Hotul a intrat pe geam, la ora 4 am, lucru de care am putut sa ne dam seama datorita unor camere instalate in cabinet, camere instalate de o firma specializata, cu care am incheiat un contract, contract predat Politiei, nu asa.. 
Am trimis imaginile Politiei, imagini clare cu chipul autorului, care dupa spusele lor mai sparsese cateva cabinete in aceeasi seara si astaptam sa ne sune cineva sa ne spuna ca l -au gasit si ca, poate lucrul asta ni s-a datorat si noua, ca de, l -am surprins in actiune.
Cand colo, la o saptamana dupa, am primit un proces verbal, cu o amenda de 10.000 de lei, cum ca am favorizat spargerea apartamentului prin neefectuarea analizei de risc la securitatea fizica a apartamentului, lucru de care n-aveam habar ca trebuie facut si de care n am fost nici informati.
Nu tu avertisment
, de ce sa dam avertisment, mai ales cand cineva nu e rau intentionat, cand putem sa abuzam de functia noastra si sa facem ce vrem?! Nu mai prindeti nici un hot, fratilor, justificati-va salariile din amenzile pe care le dati oamenilor nevinovati! 
Este absolut socant ce se intampla si Politia, de care ar trebui sa te simti protejat si ocrotit face asemenea abuzuri!Rusinos si strigator la cer, cu astfel de actiuni incurajati maxim spiritul civic al cetatenilor!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Eveniment
  • Miercuri, 11 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Campanie de prevenire a furturilor din autovehicule

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova desfășoară, în perioada 11 iulie – 31 decembrie 2018, o campanie de prevenire a furturilor din autovehicule în municipiul Ploiești și în zona centrelor...