razie.jpg

Doi polițiști au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui conflict cu membrii unei familii de romi.

Incidentul s-a petrecut în Galați. Potrivit observator.tv, mai mulţi locatari de pe strada Tecuci au sunat la Poliţie şi au sesizat că în faţa unei case se face grătar şi se ascultă muzică la un volum mare, un echipaj de poliţie deplasându-se la faţa locului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au fost agresaţi de trei persoane, care veniseră la un priveghi.

"Din probele administrate până la acest moment a rezultat că trei inculpaţi ar fi exercitat violenţe împotriva organelor de poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu care se deplaseseră la domiciliul acestora în urma unei solicitări formultate de un grup de cetăţeni. În urma violenţelor exercitate de inculpaţi, organele de poliţie au suferit leziuni traumatice care au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecare", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Prchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Liliana Manoliu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele trei persoane au fost reţinute şi sunt cercetate pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Apropiaţii celor anchetaţi susţin, însă, că unul dintre poliţişti l-ar fi agresat pe unul dintre ei. "S-a dispus la nivelul IPJ constituirea unei comisii care va analiza modul în care a fost sesizat evenimentul şi modul în care s-au respectat procedurile de intevenţie şi gestionare a evenimentului", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi.