explozie-bloc.jpg

O explozie puternică, urmată de un incendiu, s-a produs la un restaurant aflat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Gheoghe Şinca din București.

Liniștea locuitorilor din cartierul Tineretului a fost tulburată de o explozie puternică în jurul orei 4:30. Potrivit observator.tv, zece autospeciale au fost trimise la fața locului. Din fericire, nu există victime, ci doar pagube materiale.

A ars o suprafață de aproximativ 100 de metri pătraţi din restaurant şi cel puţin 16 maşini au fost avariate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Galerie FOTO (sursa: Antena 1)

explozie1.jpg

explozie2.jpgexplozie3.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Explozie de cazuri de rujeolă în Prahova

Prahova ocupă primul loc într-un top al îmbolnăvirilor de rujeolă. Dintr-un total de 85 de cazuri nou confirmate în ultima săptămână la nivel național, 61 sunt în Prahova.  Potrivit Centrului...

Auto-moto
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc pe DN 1A, la Vălenii de Munte

Marți dimineață, pompierii prahoveni au fost chemați să stingă un incendiu care a cuprins un autoturism pe DN 1A, la Vălenii de Munte. Din primele informații, focul a izbucnit la compartimentul motor....

Eveniment
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Valea Doftanei. O casă a luat foc

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit luni seară în jurul orelor 19.00 în comuna Valea Doftanei.  Potrivit ISU Prahova, flăcările au cuprins o...

Monden
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Bătaie cu bâte și săbii după concertul Deliei

Un alt scandal cu săbii și bâte a avut loc într-un club din București, la scurt timp după concertul susținut de Delia. S-a creat panică în rândul fanilor artistei, care veniseră să o vadă și să se...