fbpx

trafic-ingreunat-dn1-otopeni.jpg

Centrul Infotrafic a anunțat că, la această oră (12.30) nu sunt drumuri naționale închise ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Cu toate acestea, din cauza acumulărilor de apă, în județul Ilfov, traficul se desfășoară îngreunat.

Din cauza precipitaţiilor abundente, pe raza judeţului Ilfov sunt anunţate mai multe zone în care circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat.

„Acumulări de apă sunt semnalate pe DN1, la km 14+800 de metri, în oraşul Otopeni, pe DN5, la Jilava (sub pod), pe şoseaua de centură a Capitalei, la km 8+800 de metri (la Bragadiru) şi pe breteaua care face legătura între centura municipiului Bucureşti şi DN6, de asemenea în zona localităţii Bragadiru. Se acţionează pentru curăţarea carosabilului”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, informarea de vreme nefavorabilă va ieşi din vigoare mâine, la ora 15.00, iar atenţionarea de vreme rea cu cod galben va ieşi din vigoare mâine, la ora 11.00.

„Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii să nu plece la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să se intereseze în prealabil despre starea drumului pe care urmează să îl parcurgă şi prognoza meteo, să manifeste prudență sporită la volan, să ruleze cu viteză adaptată condițiilor meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre periculoase”, recomandă Centrul Infotrafic. (foto B365.ro)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro