trafic-ingreunat-dn1-otopeni.jpg

Centrul Infotrafic a anunțat că, la această oră (12.30) nu sunt drumuri naționale închise ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Cu toate acestea, din cauza acumulărilor de apă, în județul Ilfov, traficul se desfășoară îngreunat.

Din cauza precipitaţiilor abundente, pe raza judeţului Ilfov sunt anunţate mai multe zone în care circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat.

„Acumulări de apă sunt semnalate pe DN1, la km 14+800 de metri, în oraşul Otopeni, pe DN5, la Jilava (sub pod), pe şoseaua de centură a Capitalei, la km 8+800 de metri (la Bragadiru) şi pe breteaua care face legătura între centura municipiului Bucureşti şi DN6, de asemenea în zona localităţii Bragadiru. Se acţionează pentru curăţarea carosabilului”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, informarea de vreme nefavorabilă va ieşi din vigoare mâine, la ora 15.00, iar atenţionarea de vreme rea cu cod galben va ieşi din vigoare mâine, la ora 11.00.

„Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii să nu plece la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să se intereseze în prealabil despre starea drumului pe care urmează să îl parcurgă şi prognoza meteo, să manifeste prudență sporită la volan, să ruleze cu viteză adaptată condițiilor meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre periculoase”, recomandă Centrul Infotrafic. (foto B365.ro)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Andra Vlad

Ninge în zonele de munte din Prahova

Iarna a venit în zonele de munte din Prahova, unde ninge și în această dimineață. Șoferii s-au obișnuit deja cu decorul hibernal pe DN 1, zona Bușteni - Sinaia, respectiv DN1A - zona Cheia, unde se...