cati-bani-a-mostenit-gigi-becali-de-la-tatal-sau-era-un-soc-nu-inchipuiam-ca-se-poate-asa-ceva_size6.jpg

Cioban de meserie, tatăl lui Gigi Becali i-a lăsat patronului FCSB moștenire o sumă uriașă.

"Pe patul de moarte mi-a spus: ti-am lasat bani, mostenire din America o suta cincizeci de mii de dolari. Era un soc, pentru ca nu imi inchipuiam ca cineva poate sa stranga atatia bani pe vremea aia”, a scris Becali in cartea “Becali si politica".

Becali avea sa investesca o parte din acesti bani in terenuri din Pipera, pe care apoi le-a vandut pe sume uriase, potrivit sport.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gigi Becali era pe locul 6 top 300 Capital in 2017, cu o avere estimata la 400-500 de milioane de euro. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 23 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Ce avere a lăsat în urmă Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit duminică, 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani, tânăr, așa cum se gândise de multe ori că se va întâmpla. Ilie Balaci a lăsat în urmă o avere impresionantă. Ilie Balaci a murit...

h-p-970x250.png