ninel-peia-scrisoare-deeschisa.jpg

Astăzi, marți 13 februarie, va fi dezbătută legea care interzice educația sexuală în școli, în cazul în care nu există acordul părinților.

Dezbaterea va avea loc în plenul Camerei Deputaților.

”Legea pentru inocența copilăriei” prevede sancționarea profesorilor și a scolilor care predau educație sexuală în absența unui acord scris al părinților.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inițiatorul este deputatul Ninel Peia, același deputat care în 2016 spunea că vaccinurile îmbolnăvesc copiii.

Peia spune că sunt elevi care au ajuns la psiholog traumatizați de informațiile despre sexualitate primite la școală.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png