61940413.jpg

Un bărbat surprins fără bilet într-o cursă CFR a fost dat jos din tren și lovit de controlor.

Incidentul s-a produs în gara Milova, unde oprise trenul care circula pe ruta Arad-Simeria. Un controlor este surprins în imaginile filmate de un călător în timp ce lovește un bărbat, care fusese dat jos din tren.

Filmarea, postată și pe Facebook,  a devenit virală, oamenii fiind indignați de comportamentul angajatului CFR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit publicației locale Aradon, victima este un cioban din Timiș, care era în căutarea unui loc de muncă. Acesta ar fi recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, fiind luat la bătaie. (foto: captură Știrile Pro TV)

VIDEO Călător fără bilet, bătut în gară de controlorul CFR

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 23 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Ce avere a lăsat în urmă Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit duminică, 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani, tânăr, așa cum se gândise de multe ori că se va întâmpla. Ilie Balaci a lăsat în urmă o avere impresionantă. Ilie Balaci a murit...

h-p-970x250.png