Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ploi-frig-ploiesti.jpgÎnceputul săptămânii aduce vreme liniștită în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi apropiate de normalul acestei perioade. La Ploiești va ploua începând de miercuri.

În țară norii vor mai apărea din loc în loc, iar câțiva fulgi de zăpadă vor cădea în zonele montante. La Ploiești sunt așteptate temperaturi diurne de 6-7 grade Celsius luni și marți, în timp ce nopțile se vor înregistrate minime cuprinse între -1 și 1 grad Celsius. 

În țară precipitațiile își vor face apariția încă de marți seară, în special în regiunile vestice, iar miercuri vor cuprinde cea mai mare a teritoriului. Va ninge la munte, în zonele deluroase vor fi ninsori și lapoviță, iar la câmpie vor predomina ploile. Vântul se intensifică în estul și în sudul țării, precum și pe creste, potrivit digi24.ro. La Ploiești ploile își fac apariția începând cu ziua de miercuri și vor continua până joi. Weekendul va fi unul însorit cu temperaturi cuprinse între 5 grade Celsius ziua și -3 noaptea.

În zonele montane din țară ninsorile vor fi tot mai puține până marți seara, apoi se vor extinde din nou în aproape toate masivele. Se va depune strat de zăpadă consistent, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, iar temperaturile vor varia foarte puțin de la o zi la alta.


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești