ploi-frig-ploiesti.jpgÎnceputul săptămânii aduce vreme liniștită în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi apropiate de normalul acestei perioade. La Ploiești va ploua începând de miercuri.

În țară norii vor mai apărea din loc în loc, iar câțiva fulgi de zăpadă vor cădea în zonele montante. La Ploiești sunt așteptate temperaturi diurne de 6-7 grade Celsius luni și marți, în timp ce nopțile se vor înregistrate minime cuprinse între -1 și 1 grad Celsius. 

În țară precipitațiile își vor face apariția încă de marți seară, în special în regiunile vestice, iar miercuri vor cuprinde cea mai mare a teritoriului. Va ninge la munte, în zonele deluroase vor fi ninsori și lapoviță, iar la câmpie vor predomina ploile. Vântul se intensifică în estul și în sudul țării, precum și pe creste, potrivit digi24.ro. La Ploiești ploile își fac apariția începând cu ziua de miercuri și vor continua până joi. Weekendul va fi unul însorit cu temperaturi cuprinse între 5 grade Celsius ziua și -3 noaptea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În zonele montane din țară ninsorile vor fi tot mai puține până marți seara, apoi se vor extinde din nou în aproape toate masivele. Se va depune strat de zăpadă consistent, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, iar temperaturile vor varia foarte puțin de la o zi la alta.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Atenție șoferi! Radar la ieșirea din Ploiești

Acțiunea polițiștilor se încadrează în campania pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente. Un echipaj al Poliției Rutiere dotat cu radar a fost văzut la ieșirea din Ploiești, pe strada...