accident-ambulanta-misiune.jpg

O mamă și cei doi copii ai săi au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident cu o ambulanță aflată în misiune. Evenimentul s-a produs duminică seară la intrarea în Drobeta Turnu Severin, pe DN56 A. 

Femeia rănită se afla la volanul autoturismului, iar ambulanța avea semnalele acustice și luminoase pornite, fiind în misiune. Bolnavul din ambulanță nu a suferit leziuni, însă mama și ce doi copii ai săi de 4 ani și, respectiv 6 luni au fost răniți, potrivit digi24.ro. 

Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat de producerea accidentului și circumstanțele în care acesta a avut loc.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.