boi-jeep.jpg

Un sătean a avut nevoie de doi boi putere să scoată din noroi un autoturism 4x4.

Imaginile, care au devenit virale, au fost filmate în satul Jgheab din Buzău. O femeie care trebuia să ajungă la spital a apelat la o rudă cu mașină 4x4, dar aceasta a rămas împotmolită în noroi. 

Un localnic a scos boii de la car și a tras cu ei mașina cu motor de 150 de cai putere afară din noroi. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO (sursa: Facebook/Mandita Dinu)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Cutremul de 3,8 grade Richter în zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,8 s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Buzău. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, sâmbătă dimineaţă, la ora 5.05, s-a detectat...

Național
  • Duminică, 16 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Cutremur de 3,2 grade în județul Buzău

Seismul s-a produs duminică dimineață, la ora 09.19, în județul Buzău, potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Cutremurul a avut magnitudine de 3.2 grade...