Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajata-unui-magazin-din-Mamaia-înșelată-de-un-brăilean-prin-metoda-restul.jpg

Trei bărbați care au coborât dintr-un Audi cu numere de Bulgaria au reușit să fure de la doi bătrâni peste 60.000 de euro. 

Furtul a fost comis ieri, in jurul pranzului, in satul Scheia din comuna ieseana Alexandru Ioan Cuza. Trei barbati au oprit un autoturism marca Audi A4 inmatriculat in Bulgaria in fata unei locuinte. Au coborat din masina, au strigat la poarta si au parut interesati sa cumpere cartofi de la familia Petrisor.

Cei trei barbati au discutat cu Eleonora in varsta de 76 de ani si cu Augustin in varsta de 82 de ani si au cazut la o intelegere. Cert este ca, la un moment dat, unul dintre barbati i-ar fi dat unuia dintre soti o banconta si asteptau rest.

Unul dintre barbati a fost foarte atent la locul in care se duce unul dintre batrani sa aduca restul, iar mai apoi a reusit sa intre in casa si sa fure toti banii gasiti.

Mai apoi, cei trei barbati s-au facut nevazuti. Astfel, cei trei indivizi au reusit sa plece din casa batranilor cu o adevarata comoara, de peste trei miliarde de lei vechi.Toata comunitatea este ingrozita.

Citeste mai mult pe RTV.NET: 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești