Angajata-unui-magazin-din-Mamaia-înșelată-de-un-brăilean-prin-metoda-restul.jpg

Trei bărbați care au coborât dintr-un Audi cu numere de Bulgaria au reușit să fure de la doi bătrâni peste 60.000 de euro. 

Furtul a fost comis ieri, in jurul pranzului, in satul Scheia din comuna ieseana Alexandru Ioan Cuza. Trei barbati au oprit un autoturism marca Audi A4 inmatriculat in Bulgaria in fata unei locuinte. Au coborat din masina, au strigat la poarta si au parut interesati sa cumpere cartofi de la familia Petrisor.

Cei trei barbati au discutat cu Eleonora in varsta de 76 de ani si cu Augustin in varsta de 82 de ani si au cazut la o intelegere. Cert este ca, la un moment dat, unul dintre barbati i-ar fi dat unuia dintre soti o banconta si asteptau rest.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unul dintre barbati a fost foarte atent la locul in care se duce unul dintre batrani sa aduca restul, iar mai apoi a reusit sa intre in casa si sa fure toti banii gasiti.

Mai apoi, cei trei barbati s-au facut nevazuti. Astfel, cei trei indivizi au reusit sa plece din casa batranilor cu o adevarata comoara, de peste trei miliarde de lei vechi.Toata comunitatea este ingrozita.

Citeste mai mult pe RTV.NET: 


Eveniment
  • Miercuri, 11 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Campanie de prevenire a furturilor din autovehicule

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova desfășoară, în perioada 11 iulie – 31 decembrie 2018, o campanie de prevenire a furturilor din autovehicule în municipiul Ploiești și în zona centrelor...

Economic
  • Miercuri, 11 Iulie 2018
  • De Andra Ilie

S-a vândut cea mai scumpă mașină din România

Un dealer din România a vândut cea mai scumpă mașină. Este vorba de un Bugatti Chiron, care este în prezent cel mai puternic şi cel mai rapid automobil de serie omologat să circule pe drumurile...