Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

dn6-pericol-grav.jpg

Cinci oameni pe zi au murit pe şosele anul trecut. Şi a fost al treilea an la rând în care a crescut numărul celor care pier în accidente rutiere.  În topul celor mai peirculoase şosele sunt cele care leagă Banatul şi Moldova de Bucureşti.

DN6, unul dintre cele mai aglomerate drumuri din ţară, pleacă din Bucureşti, trece prin Alexandria, Craiova, Timişoara şi ajunge la graniţa cu Ungaria. Cei aproape 640 de kilometri ai săi au fost presăraţi anul trecut cu accidente în care87 de oameni au murit.

Unul dintre punctele nevralgice este la Tatomireşti, în Dolj. „Drumul are două benzi, lucru care îi determină pe unii conducători auto să crească viteza de deplasare, deşi aceasta este o zonă cu o succesiune de curbe deosebit de periculoase, unde viteza trebuie redusă la 50 de kilometri la oră”, explică subcomisarul Alin Apostol de la serviciul rutier Dolj.

Topul celor mai însângerate şosele este completat de cea care uneşte Capitala şi vama Siret de la graniţa cu Ucraina. 76 de oameni au pierit și 180 au fost răniţi anul trecut pe drumul care trece prin Buzău, Roman şi Suceava. DN2 este locul unde zeci mii de şoferi încalcă legea fără să știe.

Citește continuarea pe digi24.ro


Auto-moto
  • Vineri, 13 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Două accidente rutiere în Câmpina

Vineri, 13 - zi cu ghinion, ar putea să spună scepticii. La diferență mică de timp, la Câmpina au avut loc două accidente rutiere, în care victime au fost un biciclist și un pieton. Primul accident rutier...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești