cfr-calatori-oferte-pret-indragostiti-dragobete.jpg

CFR Călători vine cu o nouă ofertă de Valentine’s Day și de Dragobete, practicând tarife la jumătate de preț pentru îndrăgostiți pentru anumite trenuri.

Prin oferta „Plimbați-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren, pe aceeași rută, în aceeași zi. În plus, îndrăgostiții curajoși pot să-și surprindă partenerul cu o declarație de dragoste la megafonul din Gara de Nord București, a anunțat astăzi CFR Călători.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR și este valabilă la anumite trenuri. Reducerea de tarif nu se cumulează cu alte oferte, iar pentru rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei hotărâți pot face chiar și cereri în căsătorie. Mesajele sau declarațiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători, mai precizează sursa citată.

Lista trenurilor pentru care se acordă reducere de 50% în zilele de 14 februarie 2018 și 24 februarie 2018.

oferte-bilete-cfr-calatori.jpg

ofrte=-tren-2-dragobete.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

CFR: A intrat în vigoare noul mers al trenurilor

Noul Mers al Trenurilor intră în vigoare duminică, urmând să fie valabil până în 14 decembrie 2019. Zilnic, vor fi în circulaţie peste 1.200 de trenuri, în funcţie de perioada din an, fiind...