bataie-club.jpg

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu sălbăticie de patru indivizi. Conflictul s-a petrecut într-un club de noapte și a fost surprins de camerele de supraveghere.

Potrivit publicatiei locale gorj-domino.ro, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au fost sesizați de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Scoarta, despre faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orelor 02:30, în timp ce se afla în incinta unei discoteci din Peștișani, ar fi fost agresat de mai multe persoane.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din comuna Runcu, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra tânărului, provocându-i leziuni. Practic, în imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum cei patru îl lovesc cu picioarele cu pumnii și cu un scaun pe tânărul de 26 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţiştii i-au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, pe cei patru tineri pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, însă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au decis ca doi dintre aceştia să fie cercetaţi sub control judiciar, iar alţi doi în stare de libertate.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

VIDEO Bătaia din club, surprinsă de camerele de supraveghere

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Atenție șoferi! Radar la ieșirea din Ploiești

Acțiunea polițiștilor se încadrează în campania pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente. Un echipaj al Poliției Rutiere dotat cu radar a fost văzut la ieșirea din Ploiești, pe strada...