elena-udrea-1.jpg

Elena Udrea avea planuri mari. Voia să își facă semenii fericiți, probabil după modelul aplicat cu fostul președinte al României, care după cum râde, chiar pare să fie un om etern fericit, preafericit, nejustificat de fericit.

Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, unde s-a înscris în 2016, la un master de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, ea spunând atunci că vrea să îi ajute pe oameni „prin credinţă” şi că va înfiinţa „Institutul Fericirii”.

Decanul facultăţii a declarat, joi, pentru News.ro, că Udrea a fost exmatriculată pentru că nu s-a prezentat la niciun examen: ”„A fost o decizie normală, domna Udrea nu a fost prezentă la niciun examen. A fost exmatriculată încă din luna octombrie a anului trecut. Probabil nu prea a fost prezentă nici la cursuri... Ceilalţi 16 masteranzi care i-au fost colegi continuă studiile”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am dat examenul de înscriere la masterat la Babeş-Bolyai, la Cluj, şi am intrat la Consiliere pastorală şi Asistenţă psiho-socială. Este un master de un an de zile, în urma căruia, pregătindu-mă în acest domeniu, îmi doresc să pot să consiliez persoanele care au credinţă religioasă în rezolvarea problemelor emoţionale pe care le au, dar de orice natură, în aşa fel încât tratarea acestor probleme să se facă şi prin practicarea credinţei, rugăciuni, prezenţă la biserică”, spunea Elena Udrea, în 2016.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Între timp, Elena Udrea o fi realizat că românii râd de potrivirea ei cu fostul președinte, ideologic vorbind, așa că s-a lăsat de propagarea fericirii în rândul maselor. Și oricum, ca să râzi a prost sau a pagubă, chiar nu ai nevoie de vreo specializare la un institut de profil.

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.