elena-udrea-1.jpg

Elena Udrea avea planuri mari. Voia să își facă semenii fericiți, probabil după modelul aplicat cu fostul președinte al României, care după cum râde, chiar pare să fie un om etern fericit, preafericit, nejustificat de fericit.

Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, unde s-a înscris în 2016, la un master de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, ea spunând atunci că vrea să îi ajute pe oameni „prin credinţă” şi că va înfiinţa „Institutul Fericirii”.

Decanul facultăţii a declarat, joi, pentru News.ro, că Udrea a fost exmatriculată pentru că nu s-a prezentat la niciun examen: ”„A fost o decizie normală, domna Udrea nu a fost prezentă la niciun examen. A fost exmatriculată încă din luna octombrie a anului trecut. Probabil nu prea a fost prezentă nici la cursuri... Ceilalţi 16 masteranzi care i-au fost colegi continuă studiile”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am dat examenul de înscriere la masterat la Babeş-Bolyai, la Cluj, şi am intrat la Consiliere pastorală şi Asistenţă psiho-socială. Este un master de un an de zile, în urma căruia, pregătindu-mă în acest domeniu, îmi doresc să pot să consiliez persoanele care au credinţă religioasă în rezolvarea problemelor emoţionale pe care le au, dar de orice natură, în aşa fel încât tratarea acestor probleme să se facă şi prin practicarea credinţei, rugăciuni, prezenţă la biserică”, spunea Elena Udrea, în 2016.

Între timp, Elena Udrea o fi realizat că românii râd de potrivirea ei cu fostul președinte, ideologic vorbind, așa că s-a lăsat de propagarea fericirii în rândul maselor. Și oricum, ca să râzi a prost sau a pagubă, chiar nu ai nevoie de vreo specializare la un institut de profil.