mindrescu.jpg

Directorul aeroportului internaţional „Henri Coandă”, Bogdan Mîndrescu, a demisionat. Gestul vine după ce, săptămâna trecută, cel mai mare aeroport din ţară a rămas fără serviciu de curăţenie.

Cel mai probabil, demisia sa are legătură cu un alt control care este în desfășurare. Ministrul Transporturilor Lucian Șova a trimis încă de săptămâna trecută Corpul de control pentru a afla cum a ajuns cel mai mare aeroport al țării să rămână fără servicii de curățenie. Acest lucru s-a întâmplat pe 31 ianuarie când a expirat contractul pe care aeroportul îl avea cu firma Romprest.

Până la finalizarea licitației pentru desemnarea unei firme de salubrizare, curățenia este făcută de personalul aeroportului sau de oameni angajați în regim de urgență.

Național
  • Marți, 13 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Controlorul CFR bătăuș, suspendat din funcție

Anchetă la CFR, după ce un controlor a fost filmat când bătea un călător pe care l-a prins fără bilet. Bărbatul a fost coborât din tren în gara Milova și luat la bătaie de un controlor de bilete și de...

Administrație
  • Luni, 12 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Demisie în Consiliul Județean Prahova

Un consilier județean PSD și-a anunțat demisia, acesta urmând să fie înlocuit în funcție de o colegă de partid. Consilierul județean PSD, Cătălin Niță, si-a dat demisia din funcția de consilier...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești