Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

mindrescu.jpg

Directorul aeroportului internaţional „Henri Coandă”, Bogdan Mîndrescu, a demisionat. Gestul vine după ce, săptămâna trecută, cel mai mare aeroport din ţară a rămas fără serviciu de curăţenie.

Cel mai probabil, demisia sa are legătură cu un alt control care este în desfășurare. Ministrul Transporturilor Lucian Șova a trimis încă de săptămâna trecută Corpul de control pentru a afla cum a ajuns cel mai mare aeroport al țării să rămână fără servicii de curățenie. Acest lucru s-a întâmplat pe 31 ianuarie când a expirat contractul pe care aeroportul îl avea cu firma Romprest.

Până la finalizarea licitației pentru desemnarea unei firme de salubrizare, curățenia este făcută de personalul aeroportului sau de oameni angajați în regim de urgență.


Politic
  • Vineri, 13 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Alegeri la TSD Prahova

Organizatia de Tineret a PSD Prahova își caută președinte, după ce Ionuț Cretu și-a dat demisia din funcție. Alegerile sunt programate la jumătatea lunii mai. Candidații sunt Adrian Bucur, fiul...

Național
  • Miercuri, 11 Aprilie 2018
  • De Mihai Popescu

Polițist din Bârlad agresat de un șofer beat

Un polițist din Bârlad a fost lovit cu pumnul de un șofer recalcitrant care consumase băuturi alcoolice, după ce a îndrăznit să-l oprească în trafic pentru un control de rutină. Potrivit...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești