sofer-baut-masini-avariate.jpg

Un șofer din Tulcea a ajuns să dețină un record greu de egalat. După ce i-a fost reținut permisul de conducere în urma unui accident pe care la provocat, fiind băut la volan, la doar două zile distanță s-a crezut din nou stăpânul șoselelor. S-a urcat în mașină și a mai produs un accident în timp ce se afla tot sub influența băuturilor alcoolice. În prezent acesta este cercetat sub control judiciar

Potrivit reprezentanților IJP Tulcea citați de news.ro, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Tulcea a provocat săptămâna trecută un eveniment rutier. El conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, iar la un moment dat a intrat cu maşina în două autoturisme parcate. În urma testării cu aparatul etilotest oamenii legii au stabilit că acesta avea o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au suspendat permisul de conducere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu toate acestea, după două zile, bărbatul respectiv a fost implicat într-un nou eveniment rutier. În timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din Tulcea, el a intrat în coliziune cu patru autoturisme parcate. Poliţiştii au stabilit că el se afla din nou sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, el se urcase la volan având permisul suspendat în urma evenimentului rutier anterior.

Potrivit digi24.ro, bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, procurorii stabilind apoi anchetarea sa sub control judiciar pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autoturism fără permis de conducere.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.