olguta.jpg

Scandal fără precedent în privița salariilor românilor. La ora 16.00, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, va ieși într-o conferință de presă pentru a explica aceste scăderi.

Sunt cel puțin 22 de mii de angajați din ministere și din instituțiile subordonate acestora, cu lefuri mai mici. 

Liviu Dragnea spunea ieri că 3% dintre bugetari au salarii micșorate, adică peste 36 de mii. În privat situația este și mai gravă. Îngrijorător este faptul că autoritățile nu dau o cifră exactă. Sindicatele estimează că ar fi 2 milioane de români cu salarii scăzute.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sub protecția datelor personale, așteptăm de la cititorii noștri informații punctuale despre modificarea pe care au constatat-o, cei care deja au primit salariile din luna ianuarie.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.