politia-nu-treceti-morti-intoxicati-criminalisti.jpg

Trei bărbați au fost găsiți decedați în ultimele 24 de ore. Cel puțin într-un caz, polițiștii cred că a fost vorba de o crimă.

Astfel, un profesor de la Școala „Caius Iacob" din Arad a fost găsit mort în casă. Mai multe cadre didactice s-au întrebat de ce lipsește „profu" de geografie, Ioan Șerban. Nu obișnuia să lipsească, iar dacă o făcea, chiar și numai pentru câteva ore, anunța imediat, potrivit rtv.net. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de polițiști, care au demarat o anchetă. În ultimele luni avea unele probleme de sănătate și chiar se gândea să se pensioneze anticipat, spun unii dintre colegii săi. Cei care l-au cunoscut spun că în aproape două decenii de activitate didactică la școala din cartierul Micălaca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți profesori. Era foarte apropiat de elevi și, fiind profesor de geografie, îi plăceau foarte mult excursiile și drumețiile.

Un bărbat a fost găsit mort și pe stradă în Capitala. Cadavru a fost ridicat de medicii legişti din faţa unui bloc din zona Dorobanţi, potrivit Romțnia TV. Câţiva trecători l-au văzut trupul unui bărbat de aproximativ 70 de ani căzut pe stradă, în faţa unui bloc din zona Dorobanţi. Ei au sunat la 112. Două ambulanţe SMURD au sosit la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat şi au declarat decesul. Cel mai probabil, omul a căzut de la etaj. Polițiștii urmează să stabilească dacă a fost un accident, o sinucidere sau bărbatul a fost împins.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un alt bărbat fără adăpost a fost găsit, sâmbătă, mort într-un imobil din municipiul Braşov. Poliţiştii criminalişti au început ancheta, moartea fiind considerată suspectă, iar surse din cadrul anchetei declară că există deja un cerc de suspecţi.

Citeste mai mult pe RTV.NET:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.