politia-nu-treceti-morti-intoxicati-criminalisti.jpg

Trei bărbați au fost găsiți decedați în ultimele 24 de ore. Cel puțin într-un caz, polițiștii cred că a fost vorba de o crimă.

Astfel, un profesor de la Școala „Caius Iacob" din Arad a fost găsit mort în casă. Mai multe cadre didactice s-au întrebat de ce lipsește „profu" de geografie, Ioan Șerban. Nu obișnuia să lipsească, iar dacă o făcea, chiar și numai pentru câteva ore, anunța imediat, potrivit rtv.net. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de polițiști, care au demarat o anchetă. În ultimele luni avea unele probleme de sănătate și chiar se gândea să se pensioneze anticipat, spun unii dintre colegii săi. Cei care l-au cunoscut spun că în aproape două decenii de activitate didactică la școala din cartierul Micălaca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți profesori. Era foarte apropiat de elevi și, fiind profesor de geografie, îi plăceau foarte mult excursiile și drumețiile.

Un bărbat a fost găsit mort și pe stradă în Capitala. Cadavru a fost ridicat de medicii legişti din faţa unui bloc din zona Dorobanţi, potrivit Romțnia TV. Câţiva trecători l-au văzut trupul unui bărbat de aproximativ 70 de ani căzut pe stradă, în faţa unui bloc din zona Dorobanţi. Ei au sunat la 112. Două ambulanţe SMURD au sosit la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat şi au declarat decesul. Cel mai probabil, omul a căzut de la etaj. Polițiștii urmează să stabilească dacă a fost un accident, o sinucidere sau bărbatul a fost împins.

Un alt bărbat fără adăpost a fost găsit, sâmbătă, mort într-un imobil din municipiul Braşov. Poliţiştii criminalişti au început ancheta, moartea fiind considerată suspectă, iar surse din cadrul anchetei declară că există deja un cerc de suspecţi.

Citeste mai mult pe RTV.NET:

Monden
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Adevărul despre ”moartea” lui Sylvester Stallone

Cea mai răspândită informație din această dimineață a fost cea privind moartea cunoscutului actor Sylvester Stallone. Drept ”probă” a fost oferit un colaj foto cu actorul într-o stare deplorabilă, cauza...

Național
  • Marți, 13 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Controlorul CFR bătăuș, suspendat din funcție

Anchetă la CFR, după ce un controlor a fost filmat când bătea un călător pe care l-a prins fără bilet. Bărbatul a fost coborât din tren în gara Milova și luat la bătaie de un controlor de bilete și de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești