aboneaza-te la ziarul fara reclame

politia-nu-treceti-morti-intoxicati-criminalisti.jpg

Trei bărbați au fost găsiți decedați în ultimele 24 de ore. Cel puțin într-un caz, polițiștii cred că a fost vorba de o crimă.

Astfel, un profesor de la Școala „Caius Iacob" din Arad a fost găsit mort în casă. Mai multe cadre didactice s-au întrebat de ce lipsește „profu" de geografie, Ioan Șerban. Nu obișnuia să lipsească, iar dacă o făcea, chiar și numai pentru câteva ore, anunța imediat, potrivit rtv.net. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de polițiști, care au demarat o anchetă. În ultimele luni avea unele probleme de sănătate și chiar se gândea să se pensioneze anticipat, spun unii dintre colegii săi. Cei care l-au cunoscut spun că în aproape două decenii de activitate didactică la școala din cartierul Micălaca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți profesori. Era foarte apropiat de elevi și, fiind profesor de geografie, îi plăceau foarte mult excursiile și drumețiile.

Un bărbat a fost găsit mort și pe stradă în Capitala. Cadavru a fost ridicat de medicii legişti din faţa unui bloc din zona Dorobanţi, potrivit Romțnia TV. Câţiva trecători l-au văzut trupul unui bărbat de aproximativ 70 de ani căzut pe stradă, în faţa unui bloc din zona Dorobanţi. Ei au sunat la 112. Două ambulanţe SMURD au sosit la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat şi au declarat decesul. Cel mai probabil, omul a căzut de la etaj. Polițiștii urmează să stabilească dacă a fost un accident, o sinucidere sau bărbatul a fost împins.

Un alt bărbat fără adăpost a fost găsit, sâmbătă, mort într-un imobil din municipiul Braşov. Poliţiştii criminalişti au început ancheta, moartea fiind considerată suspectă, iar surse din cadrul anchetei declară că există deja un cerc de suspecţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citeste mai mult pe RTV.NET:


Național
  • Sâmbătă, 26 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Parada motocicliștilor, în București

La această oră, aproximativ 1.000 de motocicliști participă la o paradă, care se desfășoară pe mai multe artere de circulație din Capitală. Cei aproximativ 1.000 de participanți de la parada pe două...

Național
  • Luni, 21 Mai 2018
  • De Observatorul Prahovean

Cauza decesului psihologului Hanibal Dumitraşcu

Cunoscutul psiholog Hanibal Dumitraşcu a murit, duminică, la vârsta de 54 de ani. Acesta a fost internat joia trecută la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde a ajuns în stare gravă, după ce a...