Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

atac-caini-iasi.jpg

Trei persoane din Iași au fost transportate la spital după ce doi câini de luptă au scăpat dintr-o curte și au devenit agresivi. Una din victime a suferit răni grave.

Nefericitul eveniment a avut loc într-un cartier situat în apropiere de zona centrală a Iașiului. Ce doi câini din rasa boxer au scăpat din curtea unde erau închiși după ce au sărit un gard de aproximativ doi metri înălțime, potrivit digi24.ro. 

Prima victimă a fost tânăra în vârstă de 15 ani care trecea pe stradă în momentul în care animalele au reușit să scape. Alți doi bărbați au fost răniți, când au încercat să intervină. Întreaga întâmplare a fost filmată de o vecină.  

Patrupezii nu au fost de oprit până când proprieteara nu a ieșit să-i liniștească. Cele trei victime au fost transportate la spital, unul dintre bărbați fiind rănit grav.

Vecinii spun că au făcut nenumărat plângeri, după ce patrupezii au atacat în trecut și alte persoane, însă nu s-au luat măsuri. Proprietara câinilor spune ca are toate actele în regulă pentru a-i ține în curte. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele ei. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional

sursa video digi24.ro


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești