atac-caini-iasi.jpg

Trei persoane din Iași au fost transportate la spital după ce doi câini de luptă au scăpat dintr-o curte și au devenit agresivi. Una din victime a suferit răni grave.

Nefericitul eveniment a avut loc într-un cartier situat în apropiere de zona centrală a Iașiului. Ce doi câini din rasa boxer au scăpat din curtea unde erau închiși după ce au sărit un gard de aproximativ doi metri înălțime, potrivit digi24.ro. 

Prima victimă a fost tânăra în vârstă de 15 ani care trecea pe stradă în momentul în care animalele au reușit să scape. Alți doi bărbați au fost răniți, când au încercat să intervină. Întreaga întâmplare a fost filmată de o vecină.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Patrupezii nu au fost de oprit până când proprieteara nu a ieșit să-i liniștească. Cele trei victime au fost transportate la spital, unul dintre bărbați fiind rănit grav.

Vecinii spun că au făcut nenumărat plângeri, după ce patrupezii au atacat în trecut și alte persoane, însă nu s-au luat măsuri. Proprietara câinilor spune ca are toate actele în regulă pentru a-i ține în curte. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele ei. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional

sursa video digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.