Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

crima_01143500_12177400.jpg

Un bărbat a fost arestat preventiv, fiind acuzat că șia ucis doi copii pe care soţia sa i-a născut.

Nenorocirea s-a produs în Caraș Severin, în perioada 2002-2015, trupurile bebeluşilor fiind îngropate în acelaşi loc, sub o stâncă aflată la circa 200 metri de casă, potrivit rtv.net.

Pavel Rădulescu este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin de săvârşirea a două infracţiuni de omor.

"În fapt, s-a reţinut că inculpatul Rădulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat după ce soţia sa a născut la termen un nou-născut de sex masculin, l-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic şi l-a îngropat sub o stâncă, la circa 200 metri de casă, situaţie care s-a repetat şi în cursul anului 2015, când soţia sa a născut un alt nou-născut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în acelaşi loc", se arată într-un comunicat al procurorilor.


Național
  • Luni, 16 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Comuna din România fără asistați social

Într-o comună din  România, cu 1300 de locuitori, nu există niciun asistat social. Este vorba de comuna Ezeriş, din judeţul Caraş-Severin, unde niciun localnic nu primeşte ajutor social. Toată lumea...

Viața Prahovei
  • Marți, 10 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Bărbat atacat, luni, de un urs la Bușteni

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost atacat de un urs la Bușteni. Incidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 07.20. O persoană a sunat la...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești