bistrita-stalprupt.jpg

Un șofer din Bistrița Năsăud a reușit performanța de a lăsa 30 de case fără curent electric după ce s-a urcat băut la volan, a intrat într-un șanț de la marginea drumului și a continuat să meargă până când a intrat într-un stâlp de energie electrică pe care l-a și rupt. 

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Galaţii Bistriţei. Martorii au povestit pentru stirileprotv.ro că şoferul în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul volanului ți a intrat cu maşina în şanţul de pe marginea drumului. Apoi şi-a continuat traseul prin sunt aproximativ 20 de metri, a rupt un indicator rutier, și s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Alarmați de zgomotul puternic, localnicii s-au strâns repede în jurul automobilului și au sărit să-l ajute pe șofer.

Din fericire rănile suferite nu îi pun viața în pericol. În urma testării cu aparatul etilotest polițiștii au descoperit că bărbatul consumase alcool. Pe lângă pagubele pe care trebuie să le plătesc, șoferul s-a ales și cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești