bistrita-stalprupt.jpg

Un șofer din Bistrița Năsăud a reușit performanța de a lăsa 30 de case fără curent electric după ce s-a urcat băut la volan, a intrat într-un șanț de la marginea drumului și a continuat să meargă până când a intrat într-un stâlp de energie electrică pe care l-a și rupt. 

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Galaţii Bistriţei. Martorii au povestit pentru stirileprotv.ro că şoferul în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul volanului ți a intrat cu maşina în şanţul de pe marginea drumului. Apoi şi-a continuat traseul prin sunt aproximativ 20 de metri, a rupt un indicator rutier, și s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Alarmați de zgomotul puternic, localnicii s-au strâns repede în jurul automobilului și au sărit să-l ajute pe șofer.

Din fericire rănile suferite nu îi pun viața în pericol. În urma testării cu aparatul etilotest polițiștii au descoperit că bărbatul consumase alcool. Pe lângă pagubele pe care trebuie să le plătesc, șoferul s-a ales și cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.