00169564_large.jpg

Un BMW s-a rupt în două, iar pasagerul din dreapta a murit, după impactul cu un stâlp de curent electric. Șoferul a scăpat ca prin minune, dar va fi cercetat penal pentru omor din culpă.

 

Accidentul s-a produs în Cluj, în zona industrială. Potrivit presei locale, șoferul unui automobil marca BMW cu numere de înmatriculare de Satu Mare circula cu mare viteză pe strada Câmpul Pâinii, arteră plină de denivelări și de gropi, în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe trotuar.

“Acul indicatorului era oprit la viteza de 200 km/h”, a menționat unul dintre cei care au fost în zonă, în timp ce altul a relatat că polițistul rutier care a constat evenimentul a spus că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

În urma impactului, pasagerul aflat în dreapta conducătorului auto a decedat, în timp ce șoferul a scăpat cu viață, fiind acum anchetat. 

 

Galerie FOTO (sursa: ziuadecluj.ro)

00169564_large.jpg

00169566_large.jpg

 

00169567_large.jpg

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Strejnicu. O persoană rănită

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs sâmbătă dimineață în jurul orei 08.30 în satul Strejnicu.  Potrivit IJP Prahova accidentul s-a produs în zona bisericii din...

Eveniment
  • Vineri, 19 Ianuarie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident rutier la Tătărani. FOTO VIDEO

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp (orele 11.30) pe DN1, în zona Tătărani, fostul Interhome. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, este vorba de două autoturisme...