8bataie757.jpg

Un bărbat de 56 de ani este acuzat că și-a omorât mama de 81 de ani în bătaie.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul își bătea frecvent mama, cu care locuia în Decindeni, județul Dâmbovița, după ce divorțase. 

După ultima bătaie, fiul i-a ținut lumânarea mamei muribunde, apoi a chemat medicul de familie ca să obțină un certificat de deces. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numai că medicul de familie a descoperit pe cadavru urmele unei violențe extreme și a chemat Poliția, care a demarat o anchetă.

Suspectul de crimă a declarat inițial că mama sa a căzut încercând să taie lemne, însă oamenii legii au propus arestarea preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.