incendiu-autobuze-tulcea.jpg

14 autobuze din cele 24 ale societății de transport în comun din Tulcea au ars vineri dimineață într-un incendiu violent izbucnit în jurul orei 03.30.

10 din autobuzele care au ars au asigurare de tip CASCO însă potrivit primarului municipiului Tulcea citat de digi24.ro sunt și autobuze care nu au o astfel de asigurare.

„Din păcate, într-o hală unde erau depozitate aproximativ 14 autobuze ale societăţii de transport local, înţeleg că aproape toate au fost afectate. Zece au asigurare CASCO, dar sunt şi câteva mai vechi care nu au asigurare CASCO. Nu este o situaţie deloc plăcută ce se întâmplă la această societate. O să vedem cum reuşim să completăm parcul auto. Probabil pentru o perioadă vom apela la o soluţie de închiriere a unor autobuze, în aşa fel încât să putem să satisfacem transportul local în municipiu. Societatea avea două posturi de pază fixe şi un post mobil care ar fi trebuit să sesizeze eventual această chestiune mult mai devreme decât înţeleg că s-a sesizat”, a declarat Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești